Myndigheter

En väldigt viktig fråga för regeringen är allmänhetens säkerhet/trygghet. Det här gäller självklart både medborgare och tjänstemän, regeringen vill även de ha en vardag där de slipper möta hot och brottslighet.

IP videoövervakning är idag ett verktyg som används mycket effektivt i förebyggande syfte för att skapa en trygg och säker miljö på allmänna platser såsom:

Stadshus

Domstolshus och fängelser

Tullen och invandrings kontor

Museum

Infrastruktur

Offentliga områden utomhus

 

Vi erbjuder dig baserat på öppna IP standarder en kostnadseffektiv och framtidssäker övervaknings plattform som vi enkelt kan hjälpa dig att utöka vid ett växande behov. Utöver det ger de också:

 

Vi kan baserat på öppna IP standarder erbjuda dig en kostnadseffektiv och framtidssäker övervaknings plattform som eftersom kan utökas med växande behov. Mer där till som:

Högkvalitativ video för snabbidentifiering och nulägesanalys vilket ger minskade undersöknings kostnader

Installation och underhåll kostnadseffektivt

Minskat skadegörelse och klotter

Ständig tillgång till live eller/och inspelade bilder

Integrerar enkelt med andra IP-baserade system

Många av de statliga projekten har idag valt att gå över till IP-baserat övervakningssystem. Detta har gjort att de får ut det mesta möjliga av deras existerande CCTV-investeringar samtidigt som de kan nyttja de många fördelar som finns med nätverksvideoteknik. Resultatet av detta har blivit att de nu har ett framtidssäkert övervakningssystem.

Nätverkskameror hjälper dig att övervaka det du tycker behövs både inomhus och utomhus. Allt som övervakas både inspelat och live kan på ett mycket enkelt sätt delas med flera auktoriserade målgrupper och på så sett göra det mycket enkelt att hålla sig ett steg före skadegörelse och brott.