Dahua – den stora kinesiska utmanaren

02 March, 2013 | DD NIM

De senaste tio åren har kameraövervakningen på både offentliga platser och i kollektivtrafiken ökat i Sverige. Det har med andra ord blivit allt vanligare att ha denna typ av utrustning, både på offentliga platser för oss människor men även på de platser där man anser att det behövs övervakning. Idag är det många företag som kämpar och försöker stå emot exempelvis inbrott, svinn och annan skadegörelse och detta i sin tur leder till en otrygghet i företaget. En skadegörelse kostar både tid, pengar och därför är en kameraövervakning det optimala valet. Tack vare en kameraövervakning kan man vid ett brott se både vad som hände, när det hände och vem som ligger bakom brottet.

Nortech Security Dahua

Nortech Security Dahua

Dahua Technology är en av Kinas ledande och professionella tillverkare som ägnar sig åt tillverkning och distribution av säkerhetsprodukter och speciell utrustning för kameraövervakning. Dahuas produkter har häpnadsväckande bra prestanda, kvalitet till otroligt bra priser, som nu slår de sig in på den svenska marknaden. Bolaget tillhandahåller ljud- och videoprodukter och övervakningsprodukter. Dahua har även tre dotterbolag som deltar aktivt i Dahuas utveckling och produktion av datorprogram, elektronik och även konsulttjänster. Sedan början av 2013 distribuerar Nortech Security, som är Sveriges största distributör av kameraövervakningsutrustning, Dahuas high-tech produkter och övervakningsprodukter.

Dahua är medlem i ONVIF (Open Network Video Interface Forum). ONVIF har lyckats bli en global organisation och som arbetar för att standardisera och göra produkter inom nätverksvideo kompatibla med varandra. Idag har detta forum ungefär 200 medlemmar. Bosch, Sony, Axis och Dahua är exempel på ett par nätverksvideo-leverantörer i ONVIF.

En kameraövervakning innebär att man både skyddar och värnar det man är mest rädd om. Med en övervakning kan man identifiera och säkerställa om någonting inträffat och om det är ett fall man vill utreda. Dahua är en producent utav världsklass som har ledande lösningar inom kameraövervakning. Dahuas kameraövervakning är mycket prisvärda och har på senaste tid blivit mycket populära inom den svenska marknaden. Tack vare de prisvärda och högkvalitativa produkterna är Dahua det optimala valet för produkter inom kameraövervakning.
Dahua tillsammans med sina prisvärda proffskameror har slagit stort i Sverige och erbjuder ett väldigt brett sortiment och även branschanpassade paket och detta återigen tack vare den höga kvaliteten och de prisvärda produkterna.

Dahua Technology
www.dahuasecurity.com